Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Shopping Guide: Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι πλέον μία ανάσα μακριά, με τα μαγαζιά να έχουν πάρει φωτιά και να κατακλύζονται ασφυκτικά και εμάς να τρέχουμε και να παίζουμε με τον χρόνο για να βρούμε κάτι “ιδανικό” για την ξεχωριστή βραδιά ώστε να υποδεχτούμε υπέρλαμπρες το 2017!!
Το ποστ αυτό έχει ως στόχο να σας δώσει την έμπνευση και τις ιδέες που ψάχνετε για το τί μπορείτε να φορέσετε.. ή έστω, θα προσπαθήσει!

Απαραίτητο αξεσουάρ συνόλου: Το χαμόγελό σας!

  • Velvet! Η τάση της χρονιάς μπορεί να σας εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο και αυτή την μοναδιή βραδιά! Σε ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα θα χαρίσει τη λάμψη και τη μοναδικότητα που αναζητάτε... Πάρτε μια γεύση από το αντίστοιχο post > > εδώ!

  • To κλασικό , διαχρονικό και πάντα ‘in’ μαύρο φόρεμα, είναι μία ασφαλή και πάντα ιδανική επιλογή για κάθε ειδική περίσταση! Μini ή maxi, ανάλογα πως το έχετε φανταστεί, μπορεί να σας δώσει τη λύση που ζητάτε!

  • Μetallics! Aκόμα μία αγαπημένη τάση του φετινού χειμώνα και είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τη Πρωτοχρονιά που θέλουμε σίγουρα να ξεχωρίζουμε! Bρείτε το αντίστοιχο post > > εδώ και κάντε την επιλογή σας!!

  • Οι ολόσωμες φόρμες είναι η ιδανική επιλογή της τελευταίας στιγμής.. Για εσάς που σας αγχώνουν οι συνδυασμοί και θέλετε να ψωνίσετε ένα κομμάτι και να είσαστε έτοιμε, βρήκατε τη λύση!

Τιπς:
-Το επιβάλλει η βραδυά να είμαστε μοναδικές, για αυτό μη φοβηθείτε να επιλέξετε φωτεινά και εντυπωδιακά κομμάτια, γιατί αν όχι τωρα πότε;
γούνα είναι της μόδας, και προσθέτει σε κάθε εμφάνιση!Μην διστάσετε να την επιλέξετε σαν το πανωφόρι σας και να κλείσετε το σύνολο με τον καλύτερο τρόπο..!
-Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το αγαπημένο σκούρο μπορντο ή κόκκινο κραγιόν σας, γιατί έχει τη τιμητική του!
-Όσο για τα παπούτσια, αν όχι τώρα γόβα , πότε;; Αλλά σίγουρα και οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο που έχουν κατακλύσει την αγορά, μπορούν να σας απογειώσουν το ντύσιμο αν έχετε επιλέξει κάτι κοντο!

Αλλά σίγουρα, επιλέξτε τα αγαπημένα σας άτομα κοντά σας και χαρείτε την στιγμή!

Καλή χρονιά!!
xoxo,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014