Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Outfit - Ideas of the Week!

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Επειδή πετυχαίνω τον εαυτό μου συνέχεια τελευταία να ψάχνει πρωί πρωί με κλειστά τα μάτια -και πριν να πιεί καφέ!_ το τονίζω, να ψάχνει σα τρελός τι θα βάλει πάλι σήμερα, και να νευριάζει που πάλι δε βρήκε από το βράδυ -ποιος του φταιγε;-, σκέφτηκα πως ίσως και εσείς να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και να φτιάξω ένα ποστ, με τέσσερις ιδέες, παύλα προτάσεις με άκρως ανοιξιάτικα look, για σένα & εμένα φίλη αναγνώστρια που τα θέλουμε λίγο έτοιμα το πρωί. Γιατί είναι βαριά του ξυπνήματος η ώρα. ^-^

Και τα τέσσερα, είναι άκρως ανοιξιάτικα και με χρώμα outfits, γιατί δε μπορούμε να ντυθούμε με τίποτα λιγότερο! Take a glance  ::)

Νο1: Ένα floral μπλουζάκι που είναι το no1 ανοιξιάτικο must have, με βολάν, επίσης must για φέτος και ένα απλό μαύρο παντελόνι, και έχεις το outfit of the day! Συνόδευσέ το με το denim μπουφανάκι σου για τη πρωινή δροσιά, και ένα backpack αλλά και τα αγαπημένα σου σταράκια!


Νο2:    Τζιν με σκισίματα, και από ποιά ντουλάπα λείπει πχια;;; Με ένα απλό μπλουζάκι σε ανοιχτό χρώμα, για να ανοίξει και τη διάθεση, με τα αθλητικά σου ή σανδάλια για τις τολμηρές που ήδη βγάλανε ποδαράκια εξω ^-^ Ένα τσαντάκι χιαστί για τις μέρες που τα απαραίτητα αρκούν, και  ένα κολιέ ή κάποια βραχιόλια, για να 'ανεβάσει' λίγο το look !

Νο3:  Ένα casual φορεματάκι για τις πρώτες ζέστες, το denim ζακετάκι σου για αντίθεση και σαν extra tip, πρόσθεσε ένα hat για στυλ. Χιαστί τσαντάκι για να φαντάζει πιο αέρινο και όχι βαρύ το ντύσιμο και φυσικά, τα γυαλιά σου γιατί ο καιρός μας έκανε τη χάρη και καλοκαίριασε! Moody days no more!

No4: Τέταρτο σύνολο και δε θα μπορούσα να παραλείψω το άσπρο παντελόνι που πραγματικά λύνει τα χέρια! Πρώτον το ταιριάζεις πανεύκολα με όλα τα χρώματα, 2ον φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Tip:Αναδεικνύεται ακόμα πιο τέλεια με ασημί ή χρυσά -ανάλογα τα γούστα- αξεσουάρ. Ξεκίνα λοιπόν το πρωινό σου look με ένα σπορ παπούτσι, και συνέχισε μέχρι τη βραδινή σου βόλτα, με τα ψηλά σου πέδιλα! 
Τip no2: Εάν έχεις επιλέξει μονόχρωμο, σε παλ απόχρωση μπλουζάκι, πρόσθεσε ένα κραγιόν σε μία πιο έντονη απόχρωση, για να απογειώσεις το outfit.
 xoxo,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014