Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

5+1 Things of Ispiration - Christmas Edition

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015


   Πάει καιρός που έχω να κάνω 5+1 Things of Ispiration Post και του οφείλω η επαναφορά του να είναι δυναμική. Και τί πιο δυναμικό από ένα εορταστικό 5+1 Things of Ispiration! Και ακόμα ένας λόγος παραπάνω που είναι Χριστούγεννα! Best time of the year! (χαμογελάκι - χαρά-χαμός )

No1: Στολισμοί. Να περπατάς στην στολισμένη πολη, σε κάνει αυτομάτως εναν χαρούμενο άνθρωπο. Τί, όχι;; Ένας λόγος πλας εάν κάνεις ταυτόχρονα και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου και επισκέπτεσαι και τα εξίσου στολισμένα μαγαζιά! Μή το συζητάς, διπλή χαρά. Τριπλή μη σου πω.

ΠΑΤΡΑ 2015


No2: Το κρύο. Ντάξει αυτό μπορεί να βρεί πολλούς αντίθετους που μισουν το κρύο, αλλά ας το δούμε αλλιώς. Ειναι Χριστούγεννα. Ε να μην εχει λίγο κρύο;; Και στη τελική, αφού έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δε θα έχουμε καλοκαιρι όλο τον χρόνο (ελπίζω), ε ας απολαύσουμε και το κρύο, δε μπορουμε να κάνουμε αλλιώς.

No3: Το τζάκι. Δεν έχεις τζάκι; Ε μη σκας. Και γενικά η ζέστη και το χουχούλιασμα θα κάνουν τη δουλειά τους! Ειναι η εποχή που μας εμπνέει σε λίγη τεμπελιά! (Τι; μονο εγω;) Και στη τελική υπάρχουν και τα υποκατάστατα. Μπές εδώ και θα έχεις live τζακι στην οθόνη του υπολογιστή σου!  Ή κατέβασε το Live Fireplace New Tab, την δωρεάν επέκταση στο google  chrome σου,
 που έρχεται πακέτο και με στολισμένο δέντρο.  Ετσι θα λείπουν μόνο τα κάστανα. Ε αυτά αναγκαστικα θα τα αγοράσεις ! Τη κουπα με τον ζεστό καφέ/σοκολάτα μη ξεχάσεις! 


No4: Μα τα γλυκά βέβαια! Τόσα ωραία, όλα χριστουγεννιάτικα! Διαλέγεις! Θες μελομακάρονα, θες δίπλες; Θες κουραμπιέδες, δεν; Σλουπ, σαλάκι! Και φυσικάαα, οι θερμίδες στις γιορτες δεν μετράνε! YOLO!




















No5: Tα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γιατί αυτη είναι η πραγματική ζεστασιά! :) 

Πολλά φιλιά και να περάσετε πραγματικά χαρούμενα Χριστούγεννα!! 

Kisses and Lotss of Love,,




Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Song(s) of a Sunday ♥

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
 Σήμερα το mood είναι ''Τραγουδώ και σε σκέφτομαι.''






Kisses and Lots of love,,


Tell a beauty story .. © 2014