Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Haul με άρωμα άνοιξης!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014
    Spring Haul..    ένα από τα πολλά θα προσθέσω γιατί, άνοιξη είναι, ωραίο καιρό έχει... θές δε θές τις βόλτες σου θα τις πάς και από τα μαγαζιά ειναι αναπόφευκτο να μή περάσεις!
Μαζί με τη διάθεση, ανοίγει και η όρεξη για ψώνια φυσικά!!. Ενα πρώτο haul με κάποια πραγματάκια που αγόρασα αυτές τις μέρες λοιπόν.. με τη πλειοψηφία να είναι καλλυντικά ...εννοείται! :D

Oriflame Faundation Ever Lasting. 
  Από Oriflame, πήρα ένα foundation, το ever lasting, για μεγαλύτερη διάρκεια τώρα με τις ζέστες, το οποίο έχει και spf 10. Καλά ειναι....για αρχή! Γιατί έτσι ασπρη που ειμαι εγώ, λίγο περισσότερο να αρχίσει να καίει ο ήλιος, θα ανέβω τσακ μπάμ στο 30! Ή απλά θα συνδυάζω το make up και με μία αντηλιακή :)


Lovie Volume Mascara Blue
   Από Lovie, αγόρασα μία μάσκαρα μπλέ ηλεκτρί, και ειναι ότι πρέπει για το ανοιξιατικο μακιγιάζ!



Lovie shimmer lipstick No08
 Ένα κοραλλί με ροζ υποτόνους από τα shimmer lipsticks της lovie. Το αγαπησα αυτό το χρώμα! Ανοιξιάτικο και καθημερινό!

Lovie Smooth rich colour lipstick No68
  Από τη καινούρια σειρά της lovie πήρα άλλο ένα κραγιον,  που στη φωτογραφία φαίνεται νομίζω πιο σκούρο από το πως γράφει στη πραγματικότητα! Το ροζ της barbie ενα πράγμα! Και αυτό ότι πρέπει για την άνοιξη!

Tommy G Blush on Satin No509
   Μετά, από Tommy G, πήρα ένα περλέ ρουζάκι και αυτό στα χρώματα της άνοιξης, στην απόχρωση Νο 509. Τί απόχρωση ειναι αυτό τωρα;; Ενα κοραλλο-μπρονζέ-ροζ. Χμ, μπορεί από την περιγραφή να μη καταλάβατε ακριβώς, θα σας πώ όμως ότι γράφει φανταστικά  :) 

Tommy G Eye Shadow Satin No203
    Πάλι από Τommy G, αυτή τη φορά μία διπλή σκιά, με ένα σκούρο μπλέ και ένα ροζ απαλό χρωματάκι. Από τη στιγμή που την αγόρασα, το μυαλό μου δουλεύει συνδυασμούς!

Τέλος,  πέρα από τα floral sneakers που σας είχα δείξει στο 5+1Things of Inspiration #10   ακόμα μία πρόσφατη αγορά, ειναι και μία πουά μπλούζα από το bershka :) Από την εμμονή με το καρό, έχω περάσει σε άλλη διάσταση, με εμμονή στο πουά!
   
Εσείς, με τί αγορές υποδεχτηκατε την άνοιξη;; :) 
Αυτά προς το παρόν από εμένα! Φυσικά η spring wishlist δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά έπεται συνέχεια..Ειπαμε άνοιξε ο καιρός και δε μπορούμε να συγκρατηθούμε ^-^  


Φιλάκια,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014