Τρίτη 22 Απριλίου 2014

5+1 Things Of Inspiration #11

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

No1: Νούμερο ένα σε αυτό το 5+1 Things of Inspiration, ειναι οι διακοπές του Πάσχα φυσικά, και μόνο νούμερο 1 θα μπορούσε να ειναι γιατί τις περιμέναμε και τόσο καιρό! Ξεγνοιασιά, υπνος μέχρι τις 12 και βάλε..., οικογενιακές στιγμές,  και αν είχε και λίγο καλύτερο καιρό εδώ στο χωριό μου, η Κυριακή του Πάσχα θα άγγιζε την τελειότητα, αλλά ακόμα και ετσι καλά περάσαμε! Ειμαι και εγώ που το Πάσχα το έχω συνδέσει με ήλιο βέβαια, και έπιασα γη όταν ειδα τη συννεφιά. Αλλά η καλή παρέα, όλα τα νικάει!!:)) Και του χρόνου! Αλήθεια, εσεις πως περάσατε;;

Νο2:  Πέρα από τις δυό....τρεις(;) -γκουχου- μέρες νηστείας, ουσιαστικά, Πάσχα ίσον φαγητό!! Κουλουράκια, πασχαλινά αυγα, γλυκά, τσουρέκια!!!  Τωρα που το σκέφτομαι, πώς καταλήγω να συνδέω κάθε γιορτη με το φαγητό, δέ ξέρω!! 0:)


Νο3: Μετά από πολύυυυυ καιρό, βρέθηκα με τόσο χρόνο, που δε ξέρω και τί να τον κάνω! Πέρα από ταινίες και σειρές που έχουν τη τιμητική τους σε κάθε διακοπές και το pc παίρνει φωτιά, οι βόλτες στο χωριό και οι βόλτες στην εξοχή είναι must!Πάλι καλά που ειναι και το Πάσχα και με φέρνει λίγο κοντά στη φύση! Καλά,  για διάβασμα... ούτε λόγος.Είπαμε διακοπές!!

Νο4: Διάβασμα για τη σχολή και τα γερμανικά εννοώ! Κατα τα άλλα διαβάζω. Βιβλία και περιοδικά, φούλ! Βρήκα στη τοπική βιβλιοθήκη το βιβλίο 'Βαλς με δώδεκα θεούς', το οποίο μου αρεσει αρκετά μπορώ να πώ! Αν συμβαδίζει με τη σειρά δε ξέρω να σας πώ αν αναρωτιέστε. Δεν την έχω δει και ποτέ! Αλλά το βιβλίο πάντως ειναι αρκετά καλό!


Νο5: Να σας συστήσω το νέο μέλος της οικογενείας μας!! Όσοι με ακολουθείτε στο instagram, τον έχετε ήδη γνωρίσει!! Και η απόφαση του ονόματος δώθηκε σε μένα. Και το όνομα αυτού..Φάτσα! Όνομα και πράγμα δηλαδή! ;)


+1: Από τραγούδια τώρα, παρόλο που το πόστ έχει άρωμα Πάσχα, δεν άκουγα δημοτικά, μην αγχώνεστε! ;ρ

Αλλά το Nightcall από London Grammar έδωσε και πήρε! Το ίδιο και το Big in Japan. Σας τα παραθέτω από κάτω!


Πως περνάτε τις διακοπές σας;; Ελπίζω να απολαμβάνετε ξεκούραση όσο περισσότερο μπορείτε, και ωραίες στιγμές!:))

Φιλιά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014