Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Movies Review: Προτάσεις και μή!

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014
      Γεια σας!! Τι κάνετε;;; Ελπίζω να σας βρίσκω ανανεωμένες και όχι κουρασμένες από το τριήμερο!^-^ Αλλά και πάλι, η κούραση θα ηταν γλυκιά! Αλλά και τί καλύτερο για ξεκούραση απο μια ωραία ταινία;;;;
    Στο σημερινό ποστ εγκαινιάζω τη καινούρια στήλη του blog που θα περιέχει review ταινιών. Μιας και χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως μία διασταύρωση ταινιοσειροmaniac  και βλέπω αρκετά πολλές ταινιες και σειρές, έπρεπε με κάποιο τρόπο να πιάσουν τόπο αυτές οι ώρες που έχουν περασθει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστη και της τηλεόρασης :) Τα ποστ θα περιέχουν ταινίες που είδα, μου άρεσαν και σας προτείνω αλλά και αυτές που θεώρησα, πολύ ευγενικά, μάπα! 0:) Για να μή τη πατησετε όπως εγώ και χαλάσετε τσάμπα τα ματάκια σας και το χρόνο σας!!

Πάμε να ξεκινήσουμε με τη πρώτη φουρνια!!

  •   Olympus has fallen
 Stars: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
     

     Αυτή η ταινία με εξέπληξε τρομερά. Ξεκίνησα να τη δώ απλά για να τη δώ ένα πράμα. Επειδή γενικά δε τρελαίνομαι με τις ταινίες με πυροβολισμους, μάχες κτλ κτλ, αλλά μπορώ να πώ πως έχω πέσει σε κάποιες που άξιζαν αρκετα! Ε, αυτή ηταν μία από αυτες τις εξαιρέσεις!! Οι ερμηνίες πολύ καλές, μία προς μία. Ο Gerard, αχ.... ο ηρωας της υπόθεσης! Μα πως να μην ειναι άλλωστε. Με το που τον βλέπεις, το καταλαβαίνεις, λες αυτος θα τους σωσει ;D Η υπόθεση αφορά τον λευκό Οικο ο οποίος καταλαμβάνεται από μία μεγαλη τρομοκρατική οργάνωση, με αρχηγό εναν Κινέζο, πολύ καλός και αυτός, φανταστική ερμηνεία, και ο πρόεδρος ειναι θύμα ομηρίας. Κάθε προσπάθεια διάσωσης πέφτει στο κενό αφού οι τρομοκράτες έχουν καταλάβει τα πάντα, αλλά δεν εχουν υπολογίσει ένα πράγμα.. Τον Gerard καλέ!! Δες και πες μου! 


  • The Family
 Stars:  Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron
   Αλλη μία ταινία που μου άρεσε και ο λόγος, ότι είναι ευχαριστη. Αν θες να δείς κάτι ελαφρύ και διασκεδαστικό για βράδυ, και όχι να είσαι στη τσίτα με κάποια περιπέτεια , δες το The family. Υποθεση: Μία οικογένεια που βρίσκετε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων λόγω του πατέρα, ο οποίος ησυχία δεν  έχει. Αλλά όχι ότι η υπόλοιπη οικογένεια ειναι μες στην ηρεμία! Καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους γειτονιά λοιπόν (όχι και με μεγάλη επιτυχία να προσθέσω)- η μαφία ειναι ξωπίσω τους και τους πλησιάζει.. Πώς θα γλιτώσουν;; Θα δεις!


  • Smurfs 2 
          
   Είπα να βάλω και κάτι πιο ελαφρύ για ποικιλία. Γενικά εγω, τί ταινία ειναι, τί animation ειναι, τα βλέπω όλα δε το συζητώ. Μακάρι να ήμουν τόσο ευκολη και στο φαγητό...άσχετο! Στο θέμα μας! Ειχα δει και εγώ λοιπόν που λέτε το The Smurfs 1 και μ'έρεσε δε λέω.Μου άρεσαν και πάντα τα Στρουμφάκια, ειμαι από αυτούς. Με το No2 μπορώ να πώ ότι δεν ενθουσιάστηκα. Βαρετό μου φάνηκε ένα πράγμα και έλεγα ποτε θα τελειώσει! Υπόθεση: Ο Δρακουμέλ, είναι πλέον ενας διάσημος μάγος που περιοδεύει τον κόσμο και δίνει παραστάσεις αλλά, εννοειται μυαλό δεν έβαλε και εξακολυθει με τη παλιά του λόξα. Να πιάσει στρουμφάκια. Και ενώ εχει ήδη δημιουργήσει δύο με τον ίδιο τρόπο που έφτιαξε και τη Στρουμφίτα μας, αυτό που λείπει ειναι η συνταγή για να γίνουν αληθινά στρουμφάκια σα τη Στρουμφίτα! Και οτρόπος να τη μάθει θεωρεί ειναι απαγάγωντας τη Στρουμφίτα. Και τα υπόλοιπα στρουμφάκια έχουν ευθύνη να τη σώσουν!  
    
  • The Hunger Games Catchinh Fire

  Εντάξει, αν σας άρεσε το ένα θα σας αρέσει και το δύο, εννοειται! Υπόθεση: Η φιλοσοφία ειναι η ίδια. Μόνο που τώρα ως προηγούμενοι νικητές των Hunger Games, η Κάτνις και ο Μάρβελ έχουν γίνει στόχος του Καπιτωλίου και οι επόμενοι αγώνες τους θέλουν πάλι συμμετέχοντες με σκοπο την εξόντωσή τους. Για να γίνει αυτό, αποφασίζουν οι επόμενοι αγώνες να έχουν ως συμμετέχοντες τους νικητές όλων των προηγούμενων αγώνων. Συμμαχίες, συγκρούσεις, ερωτας και επιβίωση. -Ασχετο αλλά,αμάν και αυτή η κοπέλα, μας έχει μπερδέψει για τον ποιό θέλει τελικά, να το πώ και αυτό. Διχασμένη και αυτή!- Μιά παρένθεση ήταν αυτό. Την ταινία την απόλαυσα το ίδιο με τη πρώτη! Ακριβώς το ίδιο!










  • Τhe secret Life of Walter Mitty
 Stars: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly

  Πιο secret όμως, δε γινεται! Αν σας πώ ότι έτσι τη περίμενη τη ταίνια θα με λέγατε Πινόκιο. Καμία σχεση. Ειχα ακούσει σε μία κριτική ότι μοιάζει με το Forest Gump και έτσι, ξεκίνησα με τεράστιο ζήλο να τη δώ. Ε, και πιάστηκα κοροιδο. Το επιηκέστερο που μπορώ να πώ είναι ότι ειναι γελοια η ταινία. Κρατάω βεβαια μία επιφύλαξη για το αν στρώνει προς το τέλος ή γινεται καμιά ανατροπή, γιατί ΔΕΝ εφτασα ούτε στο τέλος τελικά. Εκλεισε το βλέφαρο, με πήρε ο ύπνος πως στο λένε! Ενδιαφέρον μηδέν. Υπόθεση: Το μόνο κοινό με το Forest Gump ειναι ότι και οι δύο ενδιαφέρονται για μία κοπέλα και δεν ξέρουν πως να τη προσεγγίσουν. Ο Mitty δουλεύει σε μία εταιρία, όπουν δεν λες ότι τον έχουν και σε εκτίμιση. Αλλά δεν τον πολυνοιάζει μιας και αυτός ζει στο δικό του φανταστικό κόσμο. Και πολύ εξτρίμ ο κόσμος όμως. Τρελά πραγματα! Αυτός και ο Μπάτμαν. Οχι, οχι οχι. Δεν ξέρω εσεις... εγώ οχι οχι οχι. 

Αυτές ήταν οι ταινιες για το πρώτο Movies Review ! Ελπίζω να σας άρεσε και ακολουθούν πολλές πολλές ακόμα!  Θα στηρίξω τον τίτλο ταινιοσειροmaniac που μου έδωσα και με το παραπάνω! ^-^ 

Φιλιά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014