Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Xειμώνα,χειμώνα. είσαι εδώ;

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013
        7 Σεπτέμβρη. 7 ημέρες δηλαδή από τότε που αποχαιρετήσαμε τον Αύγουστο και θεωρητικά, σήμανε και το τέλος των διακοπών. Και μπορεί καλά καλά να μή το εχουμε καταλάβει ότι τελείωσε το καλοκαίρι,ή μάλλον να μή θέλουμε να το καταλάβουμε, -βοηθάει και η θερμοκρασία σε αυτό φυσικά,που δέν εχει ξεκολλήσει από το 30+,   ή και ο ήλιος που μέχρι και 5 Σεπτέμβρη οι παραλίες έσφιζαν από ηλιοκαμμένους  παραθεριστές, μέχρι, που έφτασε το σήμερα, και να που ψάχνουμε τον ήλιο. Και συνειδητοποιούμε και οι πιο επίμονοι lovers του καλοκαιριού ότι το φθινόπωρο καταφθάνει ταχύτατα.
    Και να μαι λοιπόν εδώ στο δωμάτιό μου, μπροστά στο λάπτοπ,και μπροστά στο παράθυρο, να γράφω αυτό το άρθρο..για το χειμώνα(;)..για το καλοκαίρι(;), για ένα mix τέλοσπάντων. Από πού εμπνέομαι; Από το μουντό ουρανό, από τα φύλλα που ο αέρας δεν έχει αφήσει σε ησυχία, και από τις πολλές φωτογραφίες από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές που κάθομαι και βλέπω,και αναπολώ!Τον ήλιο, τη θάλασσα, τις βουτιές, τη παρέα, τους δρόσερούς-λέμε τώρα- καφέδες κάτω από την ομπρέλα, και ξανά βουτιές.
     Ακόμα ένα καλοκαίρι ήρθε στο τέλος του λοιπόν, ευτυχώς που υπάρχουν και οι αμέτρητες φωτογραφίες- (κλασικά!! ), να μας θυμίζουν αυτές τις στιγμές, καθώς ετοιμάζουμε το πρόγραμμά μας για την σεζόν που καταφθάνει και έχει ήδη ξεκινήσει. Εξεταστικές-σχολεία-δουλειές-πρωινό ξύπνημα-υποχρεώσεις-τρέξιμο και άγχος, θα πάρουν τη θέση της ανεμελιάς-της διασκέδασης-του ξενυχτιού-των ταξιδιών. Όσο για τα ρούχα, τα ανέμελα,αέρινα τιραντάκια και σορτσάκια ..''και φύγαμε'',καθώς και τα μαγιό, θα παραχωρήσουν τη θέση τους στα μάλλινα, στα πουλοβεράκια,στα τζιν,στις φούτερ,έξτρα ζεστές φόρμες,στα πέτσινα μπουφανάκια ή κάθε είδους και στις ατελείωτες ώρες μπροστά από τη ντουλάπα,να προσπαθείς να τα ταιριάξεις τώρα όλα αυτά! Αλλά, και αυτό, δεν έχει τη χάρη του;
   και πρίν κλείσω το άρθρο ''Χειμώνας VS Καλοκαίρι'' έτσι οπως το παρέθεσα, δε θα μπορούσε να λείπει ένα δείγμα και από μένα,για το τι έχω εγώ να θυμάμαι από το φετινό καλοκαίρι. Το πρόγραμμα είχε Ηγουμενίτσα-Σύβοτα-Κέρκυρα-και δυστυχώς..πάλι πίσω..








Ω,ναι! Θα μου λείψει το καλοκαιράκι. Αλλά να σας πώ και άλλη μία αλλήθεια; Μου χει λείψει και ο χειμώνας! Το καθένα έχει τη χάρη του.Και το χειμώνα μπορουν να γραφτούν επίσης, πολύ ωραίες ιστορίες.  Και καθώς λοιπόν σύντομα θα κατεβάζουμε τα παπλώματα,έτοιμοι για χουχουλιάσματα, εδώ είναι που λέω αντίο στο καλοκαιρι μου και μια ευχή, κάθε χρόνο και καλύτερο!! :) xx
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014