Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Mani-Rings.Η νέα Mani-a ;

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013
   



   Γεια σας,γεια σας!! Παρασκευή σήμερα, και ο ενθουσιασμός χτυπάει κόκκινο!Σαββατοκύριακο εν όψη! Και εγώ σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι καινούριο στο χώρο της μόδας,νέα μανί-α !! Τα mani rings!! Που από τότε που φορέθηκαν από τη ποπ στάρ, Beyonce, έχουν κατακλυστεί τα σάιτς από ερωτήσεις για αυτο το αξεσουάρ στα νύχια της στάρ στο βίντεο κλίπ της για το τραγούδι Sweet Dreams! 




    Οικονομικά,και πολύ στυλάτα, μπορείτε να τα βρείτε τόσο σε χρυσό όσο και ασημί, αυτά τα δαχτυλίδια συνδιάζουν τόσο αξεσουάρ, όσο και σχέδιο νυχιού. Κάνουν τη διαφορά, δύσκολο να περάσουν απαρατήρητα και επιπλέον δίνουν έμφαση στο συνολικό μανικιούρ. Το ξέρω είναι λίγο εξτρίμ αξεσουάρ, αλλά είναι για αυτούς  που τολμούν το κάτι διαφορετικό! Δε βαρεθήκατε τα συνhθισμένα δαχτυλίδια;; Όχι; Το ξέρω, ούτε εγώ! Aλλά σίγουρα θα δοκίμαζα με μεγάλη ευχαρίστηση τα mani-rings. Άλλωστε, πάνε με όλα..πλάς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να κρύψουν τυχόν ατυχίες του μανικιούρ,που δέ προλαβαίνουμε να διορθώσουμε. Γκουχου,γκουχου!
    Βασικά, αυτό σκοπεύω να κάνω, μιάς και ετοιμάζω ήδη τη παραγγελία μου! :)
Μπορείτε να τα βρείτε και εσείς παντού, από το ebay μέχρι και το Asos ή το Rings and Tings, σε ποικιλία τιμών, που σίγουρα όμως δεν ξεπερνούν τα 5 ή 6 ευρώ.
  Ορίστε κάποιες προτάσεις, και αυτά που κέντρισαν το δικό μου ενδιαφέρον και σημειώστε ότι η αποστολή ειναι δωρεάν!.Θα τα βρείτε εδώ:



Ραντεβού ,στο επόμενο πόστ!!!  xx



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014