Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Κάθε αρχή και... συναρπαστική!!

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013
      Και να mαι εδώ, με πρώτη δημοσίευση,  γιατί όλα από κάπου πρέπει να αρχίσουν! :) Και να θέλω τόσα πολλά να πώ, και να μή ξερω από πού να πρωτοξεκινήσω!
    Για να δούμε...(!)
Γενικά, ασχολούμαι πολύ με το ιντερνετ!Και ώς φοιτήτρια όπως καταλαβαίνετε, έχω άπλετο χρόνο να το κάνω! (;ρ )Ενημερώνομαι καθημερινά,για τα πάντα!! Για όλα όσα με ενδιαφέρουν έστω. Νέα, μουσική (άπειρη μουσική!Ναι!) , μόδα, ομορφιά,καινούρια προιόντα, bloggs! Ω,ναι! Επισκεπτομαι καθημερινά πολλά μπλογκ!!Και φυσικά διαχειρίζομαι και γώ μπλογκ στο tumblr μεχρι στιγμής..μεχρι που επεκτάθηκα και στο blogger!! :) Καλώς με βρήκατε λοιπόν..αλλά ακόμα καλύτερα..καλώς σας βρήκα!!
   Όπως έλεγα, έχω ήδη ενα μπλογκ, ιδού!: miss-stranger.tumblr.com Aλλά όπως πολλοί που έχετε ασχοληθεί με το tumblr, μπορεί να ξέρετε,κατα κύριον λόγο εκεί τα μπλογκ βασίζονται στις φωτογραφίες ως μέσο εκφρασης, στύλ,ιδεών,άποψης.. Και εγώ απλά πλέον θέλω και κάτι παραπάνω.. Να γράφω..;D

   Ναι!Να γράφω!Να μοιράζομαι εδώ μαζί σας, θέματα στύλ που θαυμάζω, να μιλάμε για τη μόδα, να μοιραζομαι tips που έχω δοκιμάσει, αλλά, και φωτογραφίες, ενδιαφέροντα καθημερινά θέματα, εμπειρίες, ταξίδια..όλα τα καλα!!
  Ελπίζω λοιπόν, να σας αρέσει το μπλόγκ μου γιατί μεσα από αυτό θα μιλάμε..πολύ συχνα!! Have fun guys!!

-------->Πρώτο πόστ...check!! Wiiiiiiiiiiiii!

2 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο του blogging!! Καλή συνέχεια με χαμόγελο και αισιοδοξία! :)


    Κατερίνα από
    www.positive-thinking-greece.blogspot.gr & www.itisawomansworld-greece.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014