Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καλοκαίρι -->Φθινόπωρο, 4 tricks δρόμος!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

   Περίμενα μέρα με συννεφιά και βροχή για να γράψω αυτό το πόστ απ'ότι φαίνεται,γιατί πού να γράψεις για μετάβαση, στο Φθινόπωρο, με εμένα να κάθομαι και να λιώνω μεταφορικά και κυριολεκτικά μπροστά από το pc; Και να που σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, τίποτα δέ θυμίζει πια καλοκαίρι! Καλό Φθινόπωρο!! :)
     Και έτσι σιγά σιγά θα αρχίσει να πέφτει και η θερμοκρασία και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστουμε για το μεγάλο βήμα προς το Φθινόπωρο, και στη ζωή μας, αλλά και στη ντουλάπα μας. Και παρόλο που θα μας λείψει το καλοκαιράκι και τα αέρινα ρουχαλάκια μας, σορτσάκια, χυτά μπλουζάκια, μαγιό, παρεό και μπουστάκια- μή στεναχοριέστε!Να σκέφτεστε ότι, άλλη εποχή= νέα ρούχα και ψώνια!! Νιώσατε καλύτερα;
    Πρώτο πράγμα που θέλω να πώ για να προλάβω είναι, μή βιαστείτε να προμυθευτείτε κούτες, για να αδειάσετε τη ντουλαπα εξολοκλήρου από κάθε καλοκαιρινό κομμάτι. Στη τελική η βροχή είναι εδώ, αλλά η θερμοκρασία καλά κρατεί! Αλλά και γιατί κάποια καλοκαιρινά κομμάτια τα χρειαζόμαστε ακόμα! Ποια είναι αυτά? Οτιδήποτε μπορεί να φορεθεί και το φθινόπωρο, συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Είναι και αυτό μια ανακούφηση. Θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κάποια αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, για λίγο περισσότερο!
   Αλλά επίσης, με αρκετά κομμάτια που μπορούμε ακόμα να αξιοποιήσουμε, να είναι ήδη στη ντουλάπα μας, μπορούμε με πολύ χαμηλό budget, να πετύχουμε ωραίες φθινοπωρινές εμφανίσεις.

  •      Πρώτη αλλαγή οπως καταλαβαίνετε, και επείγουσα, ξεκινάει από τα παπούτσια. Το καλοκαίρι τελείωσε,και το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσποιούμαστε ότι είναι ακόμα εδώ.Η αλλαγή από τα άνετα σανδάλια μας σε κάτι 'κλειστό', δεν χρειάζεται να είναι τόσο απότομη. Δεν χρειάζεται να μπούμε κατευθείαν σε μποτες και μποτάκια.Είναι λίγο νωρίς.  Τί καλύτερο από κάτι πιο'ελαφρύ'. Από Oxford παπούτσια, που και δένουν πολύ και 'χαρίζουν'! Τί χαρίζουν; Στυλ! Και άνεση επίσης!                                                                     

















  • Καλσόν. Τί πιο πρακτικό για να προσαρμόσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα, -που έχουν την προοπτική να γίνουν και φθινοπωρινά-, από το να τα συνοδεύσουμε με καλσον. Καλσόν με σχέδια, σκέτα, ή και ψηλές κάτσες. Και έτσι ακόμα και τα σορτάκια μας, κερδίζουν μία πίστωση χρόνου, και θα συνεχίσουν ακόμα λίγο, να κάνουν την εμφανισή τους.



















  • Μυστικό φθινοπωρινό όπλο: Κασκόλ!!! Στα χρώματα της εποχής, με σχέδια ή και χωρίς. Και έτσι, τόσο απλά, και πιο ζεστές και μες στο κλίμα!   

          






  • Τέλος, τα σακάκια. Διαλέγεις ένα όμορφο, προσαρμοσμένο στα χρώματα του φθινοπώρου, και πάνω από τα φορέματα και τις φούστες του καλοκαιριού, κάνει θαύματα. Καθώς και με τζίν. Για τις δροσερές φθινοπωρινές νύχτες μας! 






















   Ταράα! Με ελάχιστες αγορές και χρήματα, με κομμάτια που ήδη έχουμε, μπορούμε να πετύχουμε κομψές και in, φθινοπωρινές εμφανίσεις! Plus++, θα μπορέσουμε να αποταμιεύσουμε για τα ψώνια του χειμώνα, όπου εκεί, δύσκολα κάποιο καλοκαιρινό κομμάτι θα μας φανεί αξιοποιήσιμο!

    Best kisses!:) xx







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014